MisterMaarten
Handen
helm en bouwtekening
Bouwtekening tafel

Over ons 

Q realiseert als projectontwikkelaar woningen & commercieel vastgoed.
Ons bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling; de kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen en commercieel vastgoed.

Onafhankelijke risicodragende ontwikkelaar
Wij zijn een onafhankelijke risicodragende projectontwikkelaar. Naast “eigen” projecten werken we ook graag samen in een partnership met andere ontwikkelaars of vastgoedeigenaren en kan onze projectrol variëren. 
Doordat wij al jaren succesvol samenwerken, hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van nationale- en internationale beleggers, zowel institutioneel als particulier. Hierdoor zijn wij in staat om in korte tijd projecten te financieren en/of te verkopen.

Betrouwbaar
Wij staan voor betrouwbaarheid: wij doen wat we beloven! Met een gedreven team van professionals zijn we een waardevolle partner voor al onze relaties. Met ons netwerk van architecten, constructeurs, adviseurs en aannemers kunnen we voor iedere ontwikkeling het beste projectteam samenstellen. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen we snel beslissen. Dat in combinatie met de gedrevenheid zorgt voor optimale doorlooptijden.

Transformatie
Naast nieuwbouw houdt Q Vastgoedontwikkeling zich ook bezig met de transformatie van kantoren naar woningen en het herbestemmen van andere objecten naar woningen.