Trianglebuilding
Hooked
Building partners

Partners 

Wij hebben als projectontwikkelaar een passie voor ontwikkelen, kansen zien, verbindingen zoeken en werken we graag samen met mensen en bedrijven die ook vooruit willen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en realiseren van gebouwen/woningen. Ons brede netwerk zetten wij graag in om voor alle betrokken partijen het beste resultaat te bereiken.

Adviseurs
Als onafhankelijke projectontwikkelaar werken samen met bekende en ervaren partners op het gebied van ontwerp, project management, fiscaliteit, juridische vraagstukken, bestemmingsplannen, asset management, bouw en financiering. Samen met deze partners bieden wij een integrale aanpak voor onze projecten. De combinatie van partners en hun kennis garandeert dat onze projecten op de meest efficiënte en effectieve wijze worden ontwikkeld.

Architecten
Wij werken samen met ervaren architecten en waarborgen de optimalisatie van woonconcepten, ontwerp en commerciële haalbaarheid. Ieder project start met het vormen van het beste ontwikkelteam waarin één of meerdere architecten een belangrijke rol spelen. Samen met het ontwikkelteam creëren zij verschillende functionele en ruimtelijke concepten. Het ontwikkelteam kiest in overleg met de investeerder welk concept wordt ontwikkeld en uitgevoerd.

Investeerders
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk aan investeerders om ons heen verzameld. Indien gewenst kunnen wij ze al in het beginstadium betrekken bij de nieuwste projecten. Wij werken met nationale en internationale institutionele fondsen, family offices en private investeerders.